11 Şubat 2017 Cumartesi

Citi Bank’tan Kamu Çalışanlarına İhtiyaç Kredisi!


Yabancı bir şirket ile Türkiye’de bankacılık sektörüne hızlı bir giriş yaparak büyüme çalışmalarını sürdüren Citi Bank, müşterilerini özel kampanyalar ile karışına çıkmayı sürdürüyor.Citi Bank’ın Türkiye’deki kampayası ise kamu çalışanlarına ihtiyaç kredisi kampanyasını ekledi.
Kamu çalışanlarına düşün faiz oranları ile ihtiyaç kredisi düzenlemesini Citi Bank resmi web sitesi aracılığı ile yayınlamıştır.
Tüm Kamu Çalışanlarına Özel, Aylık %1.19 Faiz Oranı ile 20.000TL’ ye Kadar Kredi.%1,19 aylık faiz oranı maksimum 48 ay vade ve minimum 349TL veya kredinin %4′ ü kadar dosya masrafı ile 20.000 TL ye kadar geçerlidir.Tüm Kamu çalışanları kampanyadan yaralanabilecektir.Kampanya yalnızca Citibank ile yeni tanışan; Citibank’tan daha önce kredi kartı ya da bireysel kredi almamış müşteriler için geçerlidir.Kamu çalışanlarına özel krediye başvuru yapabilmek için “E” yazıp 2484 e SMS göndermeniz yeterli olacaktır.
Özel Meslek Sahipleri için Citibank Aylık %1.15 Faiz Oranı ile 25.000TL’ ye Kadar Kredi.%1,15 aylık faiz oranı maksimum 48 ay vade ve minimum 349TL veya kredinin %4′ ü kadar dosya masrafı ile 25.000 TL ye kadar geçerlidir. Bu krediden kimler yararlana bilir; Doktorlar, Avukatlar, Yeminli ve Serbest Mali Müşavirler, Eczacılar, Veterinerler.Kampanya yalnızca Citibank ile yeni tanışan; Citibank’tan daha önce kredi kartı ya da bireysel kredi almamış müşteriler için geçerlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder